V Twin BBS - Est. 1996 - Harley Rider's Forum (Forum for Sale) Home 
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register

Simplest of things
 Moderated by: Dave
New Topic Reply Printer Friendly
 Rate Topic 
AuthorPost
 Posted: Sat May 21st, 2016 02:16 pm
  PMQuoteReply
1st Post
marc
Full Member


Joined: Thu Nov 4th, 2004
Location: Basking Ridge, New Jersey USA
Posts: 4211
Status: 
Offline
Had the same thing...Was loosing about 3-4 lbs a week...Replaced the needle valve and problem was gone...

Back To Top

 Posted: Sat May 21st, 2016 12:56 pm
  PMQuoteReply
2nd Post
jeffy ole boy
Full Member


Joined: Mon Jan 2nd, 2006
Location: By Bridge On The River, Indiana USA
Posts: 4865
Status: 
Offline
Had slow leak rear tire. Turns out the rear rim was corroded so much, being a mag, that it was causing the tire bead not to seal good. Put in some new wheel bearing too.. All back together ready to ride!

Back To Top

 Posted: Wed Jun 24th, 2015 12:49 am
  PMQuoteReply
3rd Post
jeffy ole boy
Full Member


Joined: Mon Jan 2nd, 2006
Location: By Bridge On The River, Indiana USA
Posts: 4865
Status: 
Offline
Well I thought I either had a charging or battery issue that began yesterday. Bike wouldn't start had been running fine, came out of the grocery hit the starter button and click. Got a jump and made it home. Had the battery tested it was GOOD. Put it back on the bike, and the problem was I had used a lot of Loctite before on the cable nut connections and it was not getting a good ground or all around positive connnections. That's all it was...

Back To Top


 Current time is 06:15 pm

Top



UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2016 Data 1 Systems
Page processed in 0.1222 seconds (6% database + 94% PHP). 24 queries executed.